Στόουκ-Σουόνσι (preview)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να αναζητά η Στόουκ, η οποία υποδέχεται τη Σουόνσι. Προβληματισμός στους «κύκνους» για την περίοδο ντεφορμαρίσματος, χωρίς προβλήματα οι «πότερς» οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα.



Στόουκ-Σουόνσι (preview)

Μπορεί η Στόουκ να μη χάνει εύκολα, αλλά η χαρά της νίκης αγνοείται φέτος και ο Τόνι Πιούλις περιμένει να συμβεί κόντρα στη  Σουόνσι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού στο «Britannia» θα υπάρχει η Σουόνσι, με τους παίκτες του Μίκαελ Λάουντρουπ να θέλουν να δείξουν πως οι ήττες από Κρόουλι και Έβερτον αποτελούν μία κακή παρένθεση.

Αγωνιστικά νέα

Ο Πιούλις δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του Άντι Γουίλκινσον, ο οποίος συνεχίζει να εκτίει την ποινή του. Ο Τσάρλι Άνταμ μπορεί να υπολογίζεται, αφού είναι και πάλι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η Σουόνσι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Τσίκο Φλόρες, αλλά και στον Νέιθαν Ντάιερ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Την ίδια στιγμή, ο Λάουντρουπ περιμένει τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τις συμμετοχές του Πάμπλο Ερνάντες  και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. 

Πιθανές συνθέσεις

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Χουθ, Σόκρος, Γουίλσον – Κάιτλι, Άνταμ, Ενζονζί, Γουέλαν – Γουόλτερς - Κράουτς

Σουόνσι: Βορμ – Ράνχελ, Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Μπρίτον, Κι – Ντάιερ, Μίτσου, Ερνάντες - Γκρέιαμ