«Ο Κλόζε… απορρίφθηκε»

Το συγκεκριμένο θέμα έχει κλείσει από τα μέσα του καλοκαιριού, αλλά ο Αντρέ Βίλας – Μπόας επανέφερε στο προσκήνιο την ιστορία με τον Μίροσλαβ Κλόζε, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια. Όπως είπε, ο Γερμανός φορ δεν είπε «όχι» στην Τότεναμ, αλλά απορρίφθηκε από τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας!



«Ο Κλόζε… απορρίφθηκε»

Ο διεθνής στράικερ που συνεχίζει την καριέρα του στη Λάτσιο και θα αντιμετωπίσει τα «σπιρούνια» το βράδυ της Πέμπτης για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, το καλοκαίρι είχε δει το όνομά του να «παίζει» για την αγγλική ομάδα.

Τότε, είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να μετακομίσει στο Λονδίνο και ότι η Λάτσιο ήταν ιδανική για να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ρώμη. Δεν αποκλείεται να εξετάστηκε η περίπτωσή του τις ημέρες που ο Βίλας – Μπόας αναζητούσε επιθετικό προτού αποκτηθεί ο Αντεμπαγιόρ και τελειώσει το θέμα παραμονής του Ντεφό.

Έπειτα από αρκετό καιρό, όμως, ο Βίλας – Μπόας θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το θέμα με τον Κλόζε, για τον οποίο είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είχε προταθεί μέσω των διάφορων εκπροσώπων του, αλλά ποτέ δεν υπήρξε επαφή και πόσο μάλλον, διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή. Είναι σπουδαίος επιθετικός, αλλά έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ για την επιθετική μας γραμμή» ήταν τα λόγια του Αντρέ Βίλας – Μπόας στη «Gazzetta dello Sport».