Αποθέωσε Καθόρλα ο Βενγκέρ!

Τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του και τον οποίο χαίρεται να βλέπει στις προπονήσεις και τα παιχνίδια αντιπροσωπεύει ο Σάντι Καθόρλα για τον Αρσέν Βενγκέρ!



Αποθέωσε Καθόρλα ο Βενγκέρ!

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ δήλωσε… ευτυχισμένος για το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής της αξίας και της ποιότητας του Ισπανού, βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και ο αντίκτυπος που έχει προκαλέσει το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε τον «τιμονιέρη» των Λονδρέζων να… παραμιλάει!

«Ο Σάντι έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό από όλους στην ομάδα. Είναι ταπεινός, αγαπάει αυτό που κάνει, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πραγματικά, αντιπροσωπεύει τον παίκτη που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του και να δουλεύει μαζί του. Μιλάει μόνο στο γήπεδο. Είναι από αυτούς που αν έχουν να πουν και να αποδείξουν κάτι, το κάνουν στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και όχι… υψώνοντας τη φωνή τους. Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος για να κερδίσει τον σεβασμό των άλλων» ήταν τα... γεμάτα μέλι, λόγια του Αρσέν Βενγκέρ.