Λήξαν το θέμα Ντι Κάνιο – Φοντέρινγκαμ

Κουβέντα, με την οποία το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους θεωρείται λήξαν, έκαναν το πρωί της Δευτέρας οι Πάολο Ντι Κάνιο και Γουες Φοντέρινγκαμ στη Σουίντον. Ο προπονητής της ομάδας είχε… περιλάβει τον τερματοφύλακά του σε δηλώσεις που έκανε την Κυριακή, αλλά οι δυο τους, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τα βρήκαν.



Λήξαν το θέμα Ντι Κάνιο – Φοντέρινγκαμ

Ο Ντι Κάνιο κατηγόρησε τον Φοντέρινγκαμ για το πρώτο γκολ που δέχθηκε στην ήττα από την Πρέστον με 4-1 και μάλιστα, τον αντικατέστησε στο 21ο λεπτό, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του παίκτη που άρχισε να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά του!

«Ήταν ένας από τους χειρότερους παίκτες που έχω δει ποτέ μου σε αγώνα. Γιατί να μην μπορείς να αντικαταστήσεις τον τερματοφύλακά σου. Ο Γουές ήταν σκ… ακόμη και απέναντι στη Στόουκ.

Tο λάθος που έκανε αυτή τη φορά μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όμως η αλαζονεία που επέδειξε μετά, όταν άρχισε να γκρινιάζει στους συμπαίκτες του, ήταν το χειρότερο για μένα γιατί δείχνει ότι δεν αναγνωρίζει το λάθος του. Συμπεριφέρθηκε σαν ο χειρότερος επαγγελματίας. Αν δεν βγει να απολογηθεί θα τεθεί εκτός ομάδας» ήταν τα λόγια του Ντι Κάνιο, που όμως, προγραμμάτισε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Φοντέρινγκαμ, το πρωί της Δευτέρας.

Οι δύο άνδρες έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και όπως ανέφερε ο προπονητής της Σουίντον: «Ο Γουες ζήτησε συγγνώμη και το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν. Συνεχίζουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι εξαιρετικό παιδί με δυνατό χαρακτήρα. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά την Κυριακή, αλλά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια στο επόμενο ματς με την Όξφορντ».