Αδιέξοδο με Βερτόνχεν!

Στον «αέρα» βρίσκεται η μεταγραφή του Γιαν Βερτόνχεν στην Τότεναμ! Η συνάντηση του παίκτη με τους διοικούντες τον Άγιαξ, το βράδυ της Παρασκευής έληξε με τις δύο πλευρές να διαφωνούν για το ποσό με το οποίο θα πρέπει να παραχωρηθεί ο παίκτης και προγραμματίστηκε νέο ραντεβού για τις επόμενες μέρες.



Αδιέξοδο με Βερτόνχεν!

Ο Βέλγος αμυντικός θέλει… σαν τρελός να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με τα «σπιρούνια» και το ίδιο θέλει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Αντρέ Βίλας – Μπόας.

Η καθυστέρηση, όμως, που παρουσιάζεται στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, εκνευρίζει τόσο τον Πορτογάλο κόουτς, όσο και τον διεθνή άσο που προσπαθεί αλλά δεν βρίσκει άκρη με τους ανθρώπους του Άγιαξ. Οι τελευταίοι, εκτιμούν πως η πρόταση που θα πρέπει να φτάσει στο Άμστερνταμ θα φτάνει τουλάχιστον τα 10 εκατ. λίρες, τη στιγμή που ο Βερτόνχεν επιμένει ότι το ποσό είναι πολύ υψηλό και ικανό να χαλάσει τη μετακίνησή του.

«Όλα είναι στον αέρα. Δεν συμφώνησαν σε τίποτα. Θα τα ξαναπούν τις επόμενες μέρες» σχολίασε ο εκπρόσωπος του 25χρονου στόπερ, Μουστάφα Νάκλι.