Κόουλ: «Νιώθω έτοιμος..»

Αποφασισμένος , το δεύτερο πέρασμά του από τη Λίβερπουλ να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, εμφανίστηκε ο Τζο Κόουλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων».



Κόουλ: «Νιώθω έτοιμος..»

Η πρώτη θητεία του 30χρονου Άγγλου στο «Άνφιλντ» μόνο ως επιτυχημένη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η μετακίνησή του από την Τσέλσι στο Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι του 2010 συνοδεύτηκε από υψηλούς στόχους, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν εκπληρώθηκαν.

Η περσινή σεζόν τον βρήκε στα γαλλικά γήπεδα με τη φανέλα της Λιλ, καταγράφοντας 32 συμμετοχές και 4 γκολ στο Σαμπιονά και πλέον-σύμφωνα με τον ίδιο-βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μία μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

«Δεν θα ήθελα να αποχωρήσω μια ημέρα από την Λίβερπουλ χωρίς να έχω καταφέρει να πετύχω. Σε Γουέστ Χαμ, Τσέλσι και Λιλ τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και το ίδιο θέλω να συμβεί και εδώ. Χαίρομαι που έχω και πάλι την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο.

Αυτήν την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και πλέον νιώθω έτοιμος. Άλλωστε έχω αγωνιστεί μόλις μία σεζόν στην ομάδα και πλέον θα συναντήσω τον τρίτο προπονητή εδώ. Η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη. Είχα αποβληθεί στο πρώτο μου ματς και ήταν δύσκολο. Γενικά ήταν η χειρότερη σεζόν της καριέρα μου» ήταν τα λόγια του Άγγλου χαφ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.