Νέβιλ: «Καλύτεροι όλων οι Ισπανοί»

Το ποδόσφαιρο των Ισπανών για άλλους είναι… βαρετό, αλλά για τον Φιλ Νέβιλ είναι το καλύτερο που έχει επιδείξει εθνική ομάδα στο φετινό Euro 2012 για να φτάσει απολύτως δίκαια στον μεγάλο τελικό του Κιέβου.



Νέβιλ: «Καλύτεροι όλων οι Ισπανοί»

«Η Ισπανία έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια χωρίς επιθετικούς και πήρε τις νίκες που χρειαζόταν για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Πολλοί μίλησαν υποτιμητικά για την εθνική ομάδα μετά το ματς με τους Πορτογάλους στα ημιτελικά, αλλά νομίζω ότι κάνουν λάθος. Οι Ισπανοί παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο και ίσως το μοναδικό που χρειάζονται να είναι λίγη περισσότερη ταχύτητα.

Πάντως, έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Euro 2012 και δίκαια βρίσκονται στον τελικό. Ανέβηκαν στην κορυφή στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 και κατά τη γνώμη μου είναι φαβορί και για τη φετινή διοργάνωση» είπε ο έμπειρος αμυντικός στο ραδιόφωνο του «BBC» και πρόσθεσε, αναφερόμενος στην Ιταλία:

«Οι Ιταλοί τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα. Ξεκίνησαν τη διοργάνωση στον απόηχο ενός τεράστιου σκανδάλου με στημένα παιχνίδια, αλλά αυτό τους έκανε να ενωθούν και να επιδείξουν ένα πολύ θετικό και μαχητικό πνεύμα».