Τζόνσον: «Αξίζουμε σεβασμό»

Με την παρουσία της Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro 2012, ο Γκλεν Τζόνσον υποστήριξε πως όσοι καταδίκαζαν την εθνική ομάδα σε πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση, θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να δείξουν σεβασμό στα «τρία λιοντάρια».



Τζόνσον: «Αξίζουμε σεβασμό»

Η ομάδα του Ρόι Χότζον πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χωρίς να ηττηθεί στον Δ’ όμιλο, κατακτώντας εφτά βαθμούς από δύο νίκες (με Σουηδία και Ουκρανία) και μια ισοπαλία (στην πρεμιέρα με τους Γάλλους).

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο. Αν και δεν το συζητάμε μεταξύ μας και δεν μας επηρεάζει η άποψη των άλλων και ό,τι γράφεται στον Τύπο, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο» ανέφερε ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ για να συνεχίσει, αναφερόμενος στα νοκ – άουτ παιχνίδια του Euro 2012:

«Πρωταρχικός στόχος όλων των ομάδων νομίζω πως ήταν η πρόκριση από τους ομίλους. Από τη στιγμή που αυτοί οι 8 βρισκόμαστε στα νοκ – άουτ παιχνίδια, όλα μπορούν να συμβούν. Σε ένα ματς, ακόμη και με μια ευκαιρία, μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε».