Φάουλερ: «Σέβομαι τον Ρότζερς, αλλά..»

Τον προβληματισμό του με την επιλογή της Λίβερπουλ να χρίσει τον Μπρένταν Ρότζερς νέο τεχνικό της ομάδας εξέφρασε ο Ρόμπι Φάουλερ, δείχνοντας πως παρά το γεγονός πως τον σέβεται απόλυτα, θα… προτιμούσε τον Ράφα Μπενίτεθ. «Η νέα σεζόν θα είναι ακόμα μία δύσκολη περίοδος για τους φίλους της ομάδας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην επιθετικός των «κόκκινων».



Φάουλερ: «Σέβομαι τον Ρότζερς, αλλά..»

«Για ότι έχει πετύχει ο Ρότζερς με την Σουόνσι, αξίζει μεγάλο σεβασμό. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο και έχει μάθει τον τρόπο να δουλεύει με κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Πάντως είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον ίδιο να αναλάβει την Λίβερπουλ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας θα πρέπει να φέρει τον σύλλογο από την οχτάδα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο. Μια μεγάλη πρόκληση. Αυτό γιατί οι πρώτοι τέσσερις θα ενισχυθούν, προσπαθώντας να αυξήσουν την απόσταση από τους υπόλοιπους. Η επόμενη σεζόν μοιάζει να είναι ακόμα μία δύσκολη περίοδος για τους φίλους της Λίβερπουλ.

Ο παλιός μου προπονητής, Ράφα Μπενίτεθ, ακούστηκε για την θέση. Πιστεύω πως έχει μάθει από τα λάθη του και θα μπορούσε να ξανακάνει καλή δουλειά εδώ» ήταν τα λόγια του Φάουλερ, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη γνώμη του και για τον Ρομπέρτο Μαρτίνες.

«Γνωρίζω παίκτες που έχουν εργαστεί με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες και έχουν εξαιρετική γνώμη για τον ίδιο. Έχει κάνει εκπληκτική δουλεία στη Γουίγκαν. Η Λίβερπουλ όμως είναι ένας μεγάλος σύλλογος με υψηλά στάνταρ. Η Γουίγκαν είναι μικρή ομάδα».