«Κλείνει» Βερτόνχεν η Τότεναμ!

Τη φανέλα της Τότεναμ προβάρει ο Γιαν Βερτόνχεν, με τον αμυντικό του Άγιαξ να αφήνει να φανεί ότι υπάρχει συμφωνία με την ομάδα του Λονδίνου. Στα …κρύα του λουτρού η Άρσεναλ, η οποία ήταν η πρώτη που κινήθηκε για την απόκτησή του, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



«Κλείνει» Βερτόνχεν η Τότεναμ!

Ο Βέλγος αμυντικός μίλησε στην «De Telegraaf», στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο καλύτερος παίκτης του ολλανδικού πρωταθλήματος.

«Χρωστάω πολλά στον Άγιαξ, για τον οποίο έδινα τα πάντα, την καρδιά μου και την ψυχή μου», τόνισε αρχικά ο 25χρονος αμυντικός και αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Θα ήταν τραγικό εάν η αποχώρησή μου γίνονταν σίριαλ και κρατούσε μεγάλο διάστημα, εάν ο Άγιαξ ζητούσε πολλά χρήματα για να με δώσει. Προφανώς θέλω η ομάδα μου να βάλει χρήματα στα ταμεία, αλλά το ποσό το οποίο δίνει η Τότεναμ είναι αρκετά λογικό».

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε μιλώντας σαν η μεταγραφή να είναι …κλεισμένη. «Η Τότεναμ είναι ένας ιστορικός σύλλογος που μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει», συμπλήρωσε.

Οι Λονδρέζοι φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του Βερτόνχεν, με τον ίδιο τον άσο να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ. Ερωτηματικό παραμένει η στάση της Άρσεναλ, η οποία μετά την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ, για το Βέλγο άσο. Το όνομα του Βερτόνχεν είναι και στη μεταγραφική λίστα στου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τη Γιουνάιτεντ να θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού.

 

Διαβάστε ακόμη:

Τι είχε δηλώσει ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ για τον Βερτόνχεν