Ρέινα: «Η Τσέλσι δεν στηρίζει τον Τόρες»

Την άποψη πως ο Φερνάντο Τόρες δεν έχει λάβει την στήριξη που θα έπρεπε από την Τσέλσι, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα.



Ρέινα: «Η Τσέλσι δεν στηρίζει τον Τόρες»

Ο Ισπανός επιθετικός έχει περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν, με έντονη κριτική, φέτος στους «μπλε» και ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας θεωρεί πως ο σύλλογος του Λονδίνου θα έπρεπε να τον στηρίξει σε μεγαλύτερο βαθμό.

«Σίγουρα όταν αποκτάς ένα παίκτη με 50 εκατομμύρια λίρες οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.  Η διαφορά μας με τον Τόρες είναι ότι εγώ έχω την πλήρη στήριξη της Λίβερπουλ, κάτι το οποίο δεν ισχύει με τον ίδιο στην Τσέλσι. Πάντα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσει τα λάθη σου αν σε στηρίζει ο σύλλογος και ο προπονητής σου και ο Φερνάντο ειδικά με τον Βίλας-Μπόας δεν το είχε αυτό» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κόκκινων».

«Μιλάμε πολύ συχνά και αυτό που του έλεγα πάντα είναι ότι θα επιστρέψει σε καλύτερη κατάσταση. Ήταν αρχηγός στην Ατλέτικο μόλις στα 19 του και γενικότερα είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής. Όταν ήταν στη Λίβερπουλ αποτελούσε μετά τον Τζέραρντ το αστέρι της ομάδας. Τελευταία δείχνει να βρίσκει την φόρμα του και αυτό είναι καλό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την εθνική ομάδα» κατέληξε ο Ρέινα.