Η ώρα της επιστροφής!

Για κάτι τέτοιο θα πρέπει να προετοιμάζεται ο Μαρουάν Σαμάκ! Ο Μαροκινό επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από την Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι και ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν Λουί Τριόντ, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να ντυθεί και πάλι στα χρώματα της πρώην ομάδας του!



Η ώρα της επιστροφής!

Με 17 εμφανίσεις, στις δέκα εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκε με τη μορφή αλλαγής τη φετινή σεζόν, ο Σαμάκ έχει πλέον αντιληφθεί ότι δεν έχει μέλλον στο «Έμιρεϊτς» και εξετάζει τις επιλογές του. Τον Μάιο του 2010, όταν αποχώρησε από τη Μπορντό για τους «κανονιέρηδες» ήλπιζε κάτι καλύτερο από αυτό που έχει βιώσει τα τελευταία δύο χρόνια στο Λονδίνο και φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για μια νέα περιπέτεια.

Αυτή η περιπέτεια, δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει ένα είδους… πισωγύρισμα. Ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν Λουί Τριόντ, εξέφρασε την επιθυμία του για επιστροφή του Μαροκινού φορ στον γαλλικό σύλλογο και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη κρούση μέχρι το καλοκαίρι!

«Έχω μιλήσει μαζί του και του είπα ότι πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας και πάντα θα έχει μια θέση στο ρόστερ. Μου είπε πως αν είναι να γυρίσει στη Γαλλία, θα το κάνει μονάχα για τη Μπορντό» είπε ο ισχυρός άνδρας της πρώην ομάδας του Σαμάκ.