Πρόστιμο και… «κρεμάλα»!

Το ποσό των 250.000 λιρών επιβλήθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για τα νέα του νυχτοπερπατήματα, δυο μέρες πριν τη νίκη (2-0) επί της Μπόλτον! Ο Ιταλός φορ διασκέδασε μέχρι πρωίας σε στριπτιτζάδικο και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον συμβούλευσε να… σκεφτεί τον γάμο για αποφύγει αυτά τα ξεσπάσματα!  



Πρόστιμο και… «κρεμάλα»!

Ο νεαρός άσος των «πολιτών» προκάλεσε και πάλι τον εκνευρισμό του προπονητή της Σίτι, παραβαίνοντας τον εσωτερικό κανονισμό του βραδινού ωραρίου, την περασμένη Πέμπτη. Ξενύχτησε, εθεάθη να διασκεδάζει σε στριπτιτζάδικο και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει καθόλου καλή σχέση με… κανόνες και «καλούπια»!

Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι πως ο τρόπος που επέλεξε να περάσει το βράδυ του, δυο μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Μπόλτον, δεν τον τιμά ιδιαίτερα από τη στιγμή που η αγαπημένη του, Ραφαέλα, τον βλέπει να της αφιερώνει πλέον ακόμη και τα γκολ του! Για τον λόγο αυτό, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι συμβούλευσε τον Μπαλοτέλι να κάνει… σχέδια γάμου, ώστε να τιθασεύσει το πνεύμα του!

«Ο γάμος ίσως να τον συνετίσει! Αυτή ίσως είναι η απάντηση! Είμαι σίγουρος όμως ότι έχει αντιληφθεί το λάθος του. Ο Μάριο είναι αδιόρθωτος αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς αν δεν το καταλάβει πρώτα ο ίδιος. Τώρα είναι μικρό και ίσως δυσκολεύεται, αλλα όταν φτάσει στα 25 ή τα 26 του χρόνια, θα είναι διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή πάντως, νομίζει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο ίδιος του ο εαυτός, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του» είπε ο Μαντσίνι.