«Ντου» από Αμπράμοβιτς!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν μένει πλέον άπραγος! Προσπαθεί να δείξει στον Αντρέ Βίλας – Μπόας ότι η υπομονή έχει τα όριά της, πράγμα το οποίο έδειξε και στους ποδοσφαιριστές! Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με τη Γιουνάιτεντ και τα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι!  



«Ντου» από Αμπράμοβιτς!

Όπως αποκαλύπτει η «Sportsmail», ο Πορτογάλος προπονητής των «μπλε» δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τις προθέσεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς, τον οποίο είδε ξαφνικά μπροστά του, το απόγευμα του Σαββάτου, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους»! Ο Ρώσος μεγιστάνας, παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας για περίπου 35 λεπτά και ρωτούσε συνεχώς τον Βίλας – Μπόας για τα σχέδιά του εν όψει του ντέρμπι και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να καλύψει τα κενά των Τέρι και Λάμπαρντ.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Τσέλσι έμεινε με την πίκρα του τελικού 3-3 κόντρα στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έχοντας προηγηθεί στο σκορ με τρία γκολ στο 50ο λεπτό και βλέποντας τους Πρωταθλητές Αγγλίας να φτάνουν στην ισοφάριση σε διάστημα περίπου μισής ώρας! Ο Αμπράμοβιτς, αν και αντιλήφθηκε κι αυτός ότι οι αποφάσεις του Χάουαρντ Γουέμπ με τα δύο πέναλτι ευνόησαν τη Γιουνάιτεντ, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια των «μπλε» μετά τη λήξη του ντέρμπι και μιλούσε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ! Όσα τους είπε δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, αλλά είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο Ρώσος ιδιοκτήτης είχε σκοπό να τους τρίξει τα δόντια!