Ρέντναπ κατά Μπαλοτέλι!

Εξοργισμένος με τον Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ μετά την ήττα (3-2) της Τότεναμ από τη Μάντσεστερ Σίτι! Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά η συμπεριφορά του Ιταλού φορ και το χτύπημα στον Σκοτ Πάρκερ, τον έβγαλαν εκτός εαυτού!  



Ρέντναπ κατά Μπαλοτέλι!

Ο Μπαλοτέλει έκλεψε την παράσταση στο «Etihad Stadium» με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, ωστόσο, ο Ρέντναπ έμεινε απογοητευμένος από το γεγονός πως για ακόμη μια φορά έμεινε ατιμώρητος για χτύπημα σε αντίπαλο.

«Ο Μπαλοτέλι κλώτσησε τον Πάρκερ στο κεφάλι και μάλιστα το έκανε επίτηδες με το πίσω μέρος του ποδιού του, όταν ο Σκοτ ήταν πεσμένος. Έπρεπε να έχει αποβληθεί. Δεν ξέρω γιατί έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και απορώ με τους διαιτητές που δεν το είδαν» είπε ο προπονητής της Τότεναμ, για να σχολιάσει αναφορικά με το παιχνίδι:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε χαρακτήρα με τον τρόπο που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να έχεις πάντα ό,τι θέλεις. Φεύγουμε απογοητευμένοι».