Μίλησε το ένστικτο του Σκόουλς

Το ένστικτο είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή που έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στάθηκε σε αυτό του Πολ Σκόουλς μετά τη νίκη (3-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπόλτον!  



Μίλησε το ένστικτο του Σκόουλς

Ο έμπειρος χαφ που επέστρεψε στην ενεργό δράση μόλις λίγους μήνες μετά την απόσυρσή του, το περασμένο καλοκαίρι, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» μετά την επιστροφή του και ασφαλώς, κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια.

«Ήταν πραγματικά έκπληξη που σε ένα τέτοιο σημείο του αγώνα (σ.σ. στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου) είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή και βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι. Στην ηλικία του και έχοντας επιστρέψει από αγωνιστική απραξία, ελπίζαμε να μπορεί να ελέγξει το χώρο του κέντρου και πράγματι, τα κατάφερε. Έχει όμως και το ένστικτο για το γκολ και αυτό μέτρησε. Πάντα το είχε. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας» ισχυρίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.