Γκιμπς: «Αληθινός θρύλος ο Ανρί»

Εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ και τη θετική επίδρασή του στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ δηλώνει ο Κίεραν Γκιμπς!  



Γκιμπς: «Αληθινός θρύλος ο Ανρί»

Ο νεαρός μπακ των «κανονιέρηδων» που… μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός με πρόβλημα τραυματισμού, μίλησε για το κλίμα που έχει αλλάξει άρδην στο εσωτερικό της ομάδας και την επιρροή του Ανρί που θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Λονδρέζων για δύο μήνες!

«Όταν ήμουν μικρός, τον έβλεπα στην τηλεόραση να σκοράρει και τον θαύμαζα. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον γνωρίζω αλλά τώρα που επέστρεψε, αποδεικνύει ότι είναι ένας πραγματικό θρύλος. Έχει επιδράσει θετικά τόσο στα αποδυτήρια, όσο και σε αυτό που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και να περιμένουμε κορυφαία απόδοση σε όλα τα ματς, αλλά και μόνο με την παρουσία του μας βοηθάει. Είναι πραγματικά απόλαυση να προπονείσαι και να αγωνίζεσαι στην ίδια ομάδα με τον Τιερί Ανρί» δήλωσε ο Κίεραν Γκιμπς!