«Περιμένουμε απάντηση για Τέβες»

Οι προσπάθειες απόκτησης του Κάρλος Τέβες εντείνονται από τη Μίλαν τις τελευταίες ώρες! Ο Αντριάνο Γκαλιάνι με νέα τοποθέτησή του ανέφερε ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει στο «Σαν Σίρο» και αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου είναι ένα τηλέφωνο από τη Σίτι…  



«Περιμένουμε απάντηση για Τέβες»

Ο Αργεντινός επιθετικός που ανήκει στους «πολίτες» αλλά δεν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και… έσπασε το γυαλί στη σχέση του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, θέλει να συνεχίζει την καριέρα του στο Μιλάνο.

Οι «ροσονέρι» με γρήγορες κινήσεις κατάφεραν να τον προσεγγίσουν, να πραγματοποιήσουν πολυάριθμες επαφές με τους εκπροσώπους του και πλέον να μιλούν για συμφωνία ώστε οι δύο πλευρές να συνάψουν συνεργασία! «Υπάρχει συμφωνία με τον Κάρλος Τέβες και περιμένουμε απλά την απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, έγινε περισσότερο διαλλακτικός όσον αφορά την τιμή του ποδοσφαιριστή και τη μείωση των 50 εκατ. λιρών, ωστόσο, δείχνει να μην «λυγίζει» μπροστά στις πιέσεις, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παραχωρηθεί ο παίκτης.

Η πρόταση της Μίλαν αφορά δανεισμό του Τέβες μέχρι το καλοκαίρι και έπειτα αγορά με κανονική μεταγραφή, αλλά οι «πολίτες» συζητούν μόνο για πώληση του παίκτη. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο φαίνεται να «κολλάει» η υπόθεση, ωστόσο, οι «ροσονέρι» έχουν διαμηνύσει στον έμπειρο φορ ότι θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ώστε να κάμψουν όλες τις αντιστάσεις της Σίτι.

Βέβαια, στην υπόθεση φέρεται να έχει εμπλακεί και η Ίντερ και μάλιστα με πρόταση κατά πολύ ανώτερη – στο οικονομικό σκέλος – από αυτή της Μίλαν, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Τα σενάρια αυτά, συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης, αφού ο ατζέντης του Τέβες είπε ότι η τελευταία επαφή που είχε με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι, έρχονται να «πετάξουν» εκτός παιχνιδιού την Ίντερ, με τον Τέβες πλέον να ελπίζει σε θετική απάντηση και της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πλέον σκέφτεται μονάχα το οικονομικό κέρδος που θα έχει από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει «τελειώσει».