Ανοιχτός σε όλα ο Κόουλ

Το ποδοσφαιρικό του μέλλον σκέφτεται από τα μισά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Τζο Κόουλ. Ο Άγγλος εξτρέμ έχει παραχωρηθεί στη Λιλ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι και δεν αποκλείει την επιστροφή του στο Μέρσεϊσαϊντ.  



Ανοιχτός σε όλα ο Κόουλ

Ο Κόουλ ήταν επιλογή του Ρόι Χότζον, το καλοκαίρι του 2010, αλλά όπως και ο προπονητής που τον έντυσε στα «κόκκινα», έτσι και αυτός δεν στέριωσε και από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς, δεν υπολόγιζε τον έμπειρο άσο.

Η καλύτερη επιλογή για τον  σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το φετινό καλοκαίρι ήταν η παραχώρησή του κι έτσι έγινε, με τον Άγγλο να μετακομίζει στη Γαλλία για χάρη της Λιλ. Ο δανεισμός του λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και παρά το γεγονός πως ο ίδιος βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή του στους «λιλουά», δεν αποκλείει την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στη Λιλ. Παίζω αρκετά και αισθάνομαι πολύ καλά. Αν συνεχίσω έτσι, η παραμονή μου στην ομάδα θα είναι η πιο λογική εξέλιξη» είπε ο Κόουλ.