Μάτα: «Θρύλος ο Λάμπαρντ»!

Βαθιά υπόκλιση στην ποδοσφαιρική ποιότητα του Φρανκ Λάμπαρντ και την πολυετή προσφορά του στην Τσέλσι έκανε ο Χουάν Μάτα! Ο Ισπανός άσος υποστήριξε πως παρά το γεγονός ότι γνωρίζει και αγωνίζεται με τον Άγγλο μέσο λίγους μήνες, δεν δυσκολεύτηκε να αντιληφθεί το ποιόν του, τόσο σαν άνθρωπος, όσο και σαν ποδοσφαιριστής!  



Μάτα: «Θρύλος ο Λάμπαρντ»!

Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας άφησε τον Λάμπαρντ στον πάγκο στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Δευτέρας, με τον Άγγλο, όμως, να μπαίνει ως αλλαγή στο 73’ και να σκοράρει με πέναλτι για να δώσει στους «μπλε» την πολύτιμη νίκη.

Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει εξηγήσει ακόμη στον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Τσέλσι γιατί τον άφησε εκτός ενδεκάδας τόσο κόντρα στους «πολίτες», όσο και στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Βαλένθια στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αν μέχρι στιγμής ο Βίλας – Μπόας δεν έχει δώσει την βαρύτητα που θα έπρεπε στον Λάμπαρντ, το έκανε ο Χουάν Μάτα, πλέκοντάς του το εγκώμιο!

«Ο Λάμπαρντ είναι ένας ποδοσφαιρικός θρύλος! Συνεχίζει να προσφέρει πολλά σε αυτό τον σύλλογο. Είναι παρουσία που σε εμπνέει στα αποδυτήρια. Τον γνωρίζω ελάχιστους μήνες αλλά έχω καταλάβει ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος που βοηθάει όλους τους νέους παίκτες στην ομάδα. Έχει ακόμη πάρα πολλά να δώσει στην Τσέλσι και θα συνεχίσει να σκοράρει όποτε του δίνεται η ευκαιρία» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ισπανού.