Θέλει να παίξει με τον Τέβεζ ο Μπόατενγκ

Ο καταλληλότερος για να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν από τον Ιανουάριο είναι ο Κάρλος Τέβες, σύμφωνα με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Ο Γκανέζος μέσος μίλησε για τις πιθανότητες συμφωνίας των «ροσονέρι» με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Αργεντινό φορ και έστειλε το δικό του μήνυμα στους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου για την υπόθεση.  



Θέλει να παίξει με τον Τέβεζ ο Μπόατενγκ

Στο Μιλάνο, σκέφτονται να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας μόνο με τη μορφή δανεισμού, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στο ενδεχόμενο απόκτησης του Τέβεζ. Ο τελευταίος εμφανίζεται πρόθυμος να μετακομίσει στο «Σαν Σίρο», εφόσον όμως το επιτρέψει και η Μάντσεστερ Σίτι, που όμως, αναμένεται να αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, εξέφρασε τον θαυμασμό του στις ικανότητες του «απάτσι» και προσπάθησε και από τη μεριά του να… «ψήσει» τους διοικούντες τη Μίλαν για την απόκτηση του Τέβες. «Είναι ο κατάλληλος για τη Μίλαν. Η ομάδα μας χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή όπως είναι αυτός. Μπορεί να παίξει και πίσω από τους επιθετικούς σαν “δεκάρι”, μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες και είναι εξαιρετικός» είπε ο Γκανέζος επιθετικός που έκανε και τη… σχετική πλάκα όταν ενημερώθηκε πως ο Μάξι Λόπες της Κατάνια θα είναι η εναλλακτική λύση: «Ποιος είναι αυτός ο Μάξι; Θέλουμε έναν παίκτη σαν τον Τέβες» ήταν η απάντησή του!