«Πόρτα» στην Τσέλσι από… 12χρονο!

Κι όμως, τους έριξε «πόρτα»! Ο 12χρονος μέσος, Τζόρνταν Γιάνγκ, που ανήκει στα τμήματα υποδομής της Σουίντον, δέχτηκε κρούση από την Τσέλσι που διέκρινε το πλούσιο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά η πρόταση των «μπλε» κατέληξε… στον κάλαθο των αχρήστων!  



«Πόρτα» στην Τσέλσι από… 12χρονο!

Ο Γιάνγκ θεωρείται εκ των καλύτερων ανερχόμενων ποδοσφαιριστών της Σουίντον και από την ηλικία των 12 ετών έχει προσελκύσει πολλά «βλέμματα» πάνω του! Ένα από αυτά ήταν και της Τσέλσι που παρακολούθησε την εξέλιξή του και απευθύνθηκε στην ομάδα του νεαρού μέσου προκειμένου να τον αποκτήσει!

Όπως φαίνεται όμως, η αίγλη της Τσέλσι δεν συγκίνησε τον 12χρονο παίκτη που επέλεξε να παραμείνει στη Σουίντον, «ρίχνοντας» άκυρο στους «μπλε» του Λονδίνου!

«Παραμένει δεσμευμένος με συμβόλαιο μέχρι το 2015 και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχτεί η ομάδα μας στο μέλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή του που αποδεικνύει ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι ανωτάτου επιπέδου» είπε για την υπόθεση ο γενικός διευθυντής της Σουίντον, Τζέρεμι Νιούτον!