Ξανά τραυματίας ο Χάργκριβς!

Είναι της μοίρας του γραφτό… Ο Όουεν Χάργκριβς ταλαιπωρείται ξανά από θλάση! Ο Άγγλος μέσος επρόκειτο να πάρει φανέλα βασικού απόψε το βράδυ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς για το Λιγκ Καπ, αλλά το νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε δεν του επιτρέπει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μαντσίνι!  



Ξανά τραυματίας ο Χάργκριβς!

Ο πρώην διεθνής άσος με τη μετακίνησή του στο «Etihad» το φετινό καλοκαίρι και την προσπάθεια που κατέβαλε, έδειχνε να ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά μάταια.

Η νέα θλάση που υπέστη τον αφήνει εκτός μάχης για ακόμη ένα παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα προοριζόταν να εμφανιστεί στην αρχική σύνθεση των «πολιτών» κόντρα στη Γουλβς στο «Μολινό» για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Οι άνθρωποι της Σίτι, μόλις ενημερώθηκαν για το πρόβλημα του Χάργκριβς ανησύχησαν στον μέγιστο βαθμό. Είναι φυσικό άλλωστε να μην θέλουν σε καμία περίπτωση το πρόβλημα να σχετίζεται με την πολύχρονη ταλαιπωρία του ποδοσφαιριστή με το γόνατό του, το οποίο και ευθύνεται για την κατιούσα που έχει ακολουθήσει η καριέρα του.

Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο των «πολιτών» ανακούφισαν τον Μαντσίνι και το επιτελείο του, αφού εντός των επόμενων ημερών ο Χάργκριβς θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.