Ιβάνοβιτς: «Ουδέποτε αμφισβητήσαμε τον Τόρες»!

Το ξέσπασμα των παικτών της Τσέλσι σε έξαλλους πανηγυρισμούς κάθε φορά που ο Τόρες σκοράρει, έχει εξήγηση και την έδωσε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς! Ο έμπειρος μπακ των «μπλε» υποστήριξε πως ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αξία του Ισπανού και από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στο Λονδίνο, άπαντες στέκονται στο πλευρό του. 



Ιβάνοβιτς: «Ουδέποτε αμφισβητήσαμε τον Τόρες»!
Ο Τόρες πραγματοποίησε εφιαλτικό ξεκίνημα με τη φανέλα της Τσέλσι από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και μετακόμισε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον ντόρο της μεταγραφής του και τα 50 εκατ. λίρες που διέθεσε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά κανείς από την ομάδα δεν τον αμφισβήτησε. 

Το γεγονός, τον βοήθησε να θυμηθεί τον καλό του εαυτό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα, να σκοράρει δύο φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια! Στη νίκη (5-0) της Τσέλσι επί της Γκενκ, ο Τόρες πρωταγωνίστησε και εκ νέου φάνηκε πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, όταν αυτοί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και έτρεξαν να τον συγχαρούν και τις δύο φορές που βρήκε δίχτυα. 

«Ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία του. Είναι σπουδαίος επιθετικός. Καθημερινά επιδεικνύει τον επαγγελματισμό του στις προπονήσεις και τους αγώνες. Όλοι είναι χαρούμενοι που συνεργάζονται μαζί του και ειδικά όταν σκοράρει. Είναι λογικό πάντως να περιμένουμε περισσότερα γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι και ο Φερνάντο Τόρες είναι τέτοιος. Έχει ποιότητα και δίνει μάχη για το καλό της ομάδας» ανέφερε ο Ιβάνοβιτς.