Τακτική υποχώρηση των «Red Knights»

Το όνειρο της ομάδας επενδυτών-φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγοράσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο από την οικογένεια Γκλέιζερ, κατέληξε σε προσωρινό αδιέξοδο.



Τακτική υποχώρηση των «Red Knights»
Οι «Red Knights» αναμενόταν να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά της Γιουνάιτεντ, πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κίνηση για την οποία αποθαρρύνθηκαν καθοριστικά από την άρνηση των Αμερικανών ιδιοκτητών του συλλόγου, να δεχτούν πρόταση 1,5 δις λιρών που κατέθεσε πρόσφατα σύνδεσμος επενδυτών από την Ασία.

«Οι ”Red Knights” μένουν πιστοί στις προσπάθειές τους να βοηθήσουν να περάσει η ιδιοκτησία της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στους υποστηρικτές της και σε ένα καθεστώς με λιγότερα χρέη», αναφέρει πρωινή ανακοίνωση της ομάδας των ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Οι «Red Knights» θα επανέλθουν στο προσκήνιο , επιδιώκοντας μία πιο ρεαλιστική τιμή πώλησης του συλλόγου, το οποίο με βάση τα δεδομένα της κατάστασης των αγορών, θα έπρεπε, κατά τη γνώμη τους να βρίσκεται γύρω στο 1 εκατ. λίρες.

Η είδηση αυτή θα δυσαρεστήσει μεγάλη μερίδα οπαδών των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι αντιτίθενται στους τωρινούς ιδιοκτήτες της ομάδας και ετοιμάζουν νέα εκστρατεία εναντίον του επιχειρηματικού τους πλάνου, με μποϊκοτάζ αγορών στα εισιτήρια διαρκείας και άλλα προϊόντα του συλλόγου.