Στήριξη Εβρά στον Ντε Χέα

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο μπορεί να γίνει ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως ανέφερε ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος μπακ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα χαίρονται κάθε φορά που ο νεαρός πορτιέρο πραγματοποιεί θετική εμφάνιση και του παρέχουν απόλυτη στήριξη.



Στήριξη Εβρά στον Ντε Χέα

Το θερινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου του Μάντσεστερ έχει αντιμετωπίσει την αρνητική κριτική του Τύπου και την αμφισβήτηση των οπαδών σε αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στους Πρωταθλητές Αγγλίας, αλλά κάθε εβδομάδα εμφανίζεται ολοένα και πιο δυνατός. Μετά το ντέρμπι με την Τσέλσι, ο Ντε Χέα ήταν εξαιρετικός και στο ματς της Γιουνάιτεντ με τη Στόουκ και ο Πατρίς Εβρά αποκάλυψε την πηγή της… δύναμης που αντλεί ο διεθνής τερματοφύλακας.

«Ο Ντε Χέα είναι εξαιρετικός. Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό τον βοηθάει στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά που κάνει μια πολύ σημαντική απόκρουση χαιρόμαστε όλοι για αυτόν και τον συγχαίρουμε. Είμαστε όλοι στο πλευρό του και τον στηρίζουμε. Είχε δύσκολο ξεκίνημα στην ομάδα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Μπορεί να γίνει ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στον κόσμο».