Γουόρνοκ: «Έφτασα κοντά στην παραίτηση»

Έτοιμος να… μαζέψει τα πράγματά του και να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τη Μπόλτον στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο Νιλ Γουόρνοκ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος! Αιτία παραμονής του στάθηκε η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Φερνάντες. 



Γουόρνοκ: «Έφτασα κοντά στην παραίτηση»

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων θεώρησε ότι η ήττα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος ήταν απλά η… σταγόνα με την οποία ξεχείλισε το ποτήρι. Η επικρατούσα κατάσταση εκείνη την περίοδο, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, είχε προκαλέσει στον Γουόρνοκ την επιθυμία να τα… βροντήξει όλα και να φύγει από το «Λόφτους Ρόουντ».

Η άφιξη του Τόνι Φερνάντες στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και η άμεση μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ήταν η αχτίδα φωτός στο… τούνελ που έμπαινε η ΚΠΡ, σύμφωνα με τον Γουόρνοκ αλλά και η δική του παραμονή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Αν δεν είχε έρθει ο Τόνι, θα είχα φύγει μετά το 4-0 από τη Μπόλτον. Είμαι απόλυτα ειλικρινής αυτή τη στιγμή που το λέω. Δεν ήθελα να φύγω έπειτα από όσα είχαμε καταφέρει και μετά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η κατάσταση που επικρατούσε εκείνες τις μέρες δεν με βοηθούσαν. Η έλευση του Φερνάντες άλλαξε ριζικά το σκηνικό. Κάναμε μεταγραφές που προηγουμένως δεν θα σκεφτόμασταν λόγω της οικονομικής κατάστασης και το κλίμα βελτιώθηκε στο έπακρο» ανέφερε ο προπονητής των Ρέιντζερς.