Γκρίνιες από Τούχελ για το πρόγραμμα αλλά και αισιοδοξία στην Τσέλσι

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τόμας Τούχελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον δευτέρο «τελικό» με την Λέστερ, με τον Γερμανό να περιμένει αντίδραση της ομάδας του, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο του Champions League, μη παραλείποντας ωστόσο να κάνει τα παράπονά του στην Premier League.  



Γκρίνιες από Τούχελ για το πρόγραμμα αλλά και αισιοδοξία στην Τσέλσι

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο δεύτερος διαδοχικός «τελικός» της Τσέλσι με την Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, με το διακύβευμα, την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι διαφορετικό, και να έχει φόντο την τετράδα και το εισιτήριο του Champions League.

Για τον λόγο αυτό ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του οφείλει να βγάλει αντίδραση, και να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, καθώς δεν θα ήθελε να δει το αρνητικό σερί της ομάδας του να μεγαλώνει.

Η Τσέλσι άλλωστε μετρά πλέον δύο διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά με τον Τούχελ στον πάγκο. Αν το ντεφορμάρισμα των Λονδρέζων επεκταθεί, τότε οι ήττες της ομάδας θα «τριτώσουν» για πρώτη φορά έπειτα από τον Οκτώβρη του 2015!

Ταυτόχρονα, αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, η Λέστερ θα ολοκληρώσει την σεζόν στην 3η θέση, με την Λίβερπουλ να ορίζει την τύχη της για την τετράδα, καθώς με 2/2 θα είναι αυτή που θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, ενώ η Τσέλσι θα μείνει εκτός του βασικού της στόχου...

Γνωρίζοντας λοιπόν τα δεδομένα και την κρισιμότητα του παιχνιδιού ο Τόμας Τούχελ φρόντισε να δείξει την πίστη του στην ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα και τα παράπονά του για το πρόγραμμα των ομάδων, μην μπορώντας να κατανοήσει τον ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης!

Αναλυτικά:

«Ελπίζω να αντιδράσουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αγωνιζόμαστε την Πέμπτη, αλλά την Τετάρτη. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Κυριακή, και θα βόλευε και τις δύο να ξεκουραστούν μία ημέρα παραπάνω, αφού η επόμενη αγωνιστική είναι Κυριακή και όχι Σάββατο».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ