Η φάση που η τεχνολογία... σήκωσε τα χέρια ψηλά! (pic)

Συνέβη και αυτό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ με την τεχνολογία, το βίντεο, τις γραμμές και κάθε ηλεκτρονικό εργαλείο να μην μπορούν να βγάλουν απόφαση, με αποτέλεσμα να μετρήσει ένα οφσάιντ που υπέδειξε με τεράστια δυσκολία ο επόπτης! 



Η φάση που η τεχνολογία... σήκωσε τα χέρια ψηλά! (pic)

Η Γουέστ Μπρομ σε ένα τρομερό παιχνίδι απέναντι στην Σαουθάμπτον κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0 και να συνεχίσει με εξαιρετικό ρυθμό μετά και το μαγικό 5-2 επί της Τσέλσι το περασμένο Σάββατο. 

Οι «baggies» πήραν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη με άνεση αν και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο σκορ από πολύ νωρίς, αν μετρούσε ένα γκολ του Νιάνγκ από τα πρώτα λεπτά...

Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στη φάση, ο VAR κλήθηκε να αποφασίσει όμως... δεν μπορούσε! Οι γραμμές ήταν σε τέτοιο σημείο που ο Κάιλ Μπάρτλει κάλυπτε παντελώς το σώμα του επιτιθέμενου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα η τεχνολογία να... σηκώσει τα χέρια ψηλά και να εμπιστευθεί απόλυτα τον ανθρώπινο παράγοντα, με τον βοηθό να έχει υποδείξει τον Ντιανέ σε θέση οφσάιντ... 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή Γουέστ Μπρομ είχε 13 τελικές ενέργειες για γκολ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους «αγίους», τις περισότερες σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ από τον Φεβρουάριο του 2012 κι ένα παιχνίδι με την Γουλβς (16)! 

Κώστας Ζάλιαρης