Ο Πεπ εξήγησε το σερί των 19 νικών με τον πιο απλό τρόπο... (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το 2-0 στο πρώτο, εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφάλισε την 19η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε σε όλους να καταλάβουν πόσο απλός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του έχει καταφέρει αυτή την εκπληκτική επίδοση. 



Ο Πεπ εξήγησε το σερί των 19 νικών με τον πιο απλό τρόπο... (vid)

Ξανά μηδέν παθητικό, ουσιαστικά εξασφαλισμένη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απόσταση 10 βαθμών στην Πρέμιερ από τους διώκτες της και φυσικά 12 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, έχοντας ευκαιρία να κάνει ακόμα καλύτερη την δική της εξαιρετική επίδοση. 

Η Σίτι του Γκουαρδιόλα δεν σταματάει πουθενά και συνεχίζει απτόητη την πορεία της κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στους αντιπάλους της στα εγχώρια αλλά και τα ευρωπαϊκά ύδατα. 

Λίγο μετά το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Βουδαπέστη, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε τι είναι αυτό που έχει κάνει την Σίτι να έχει πάρει 19 σερί νίκες και ο Καταλανός απάντησε: 

«Έχουμε λεφτά για να παίρνουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές...». Σαφής πρόθεση να εξυμνήσει τους παίκτες του και την ποιότητά του, όμως, γίνεται κατανοητό πως το ... γεμάτο ταμείο του Άραβα ιδιοκτήτη είναι ο κυριότερος λόγος της τρομερής ομάδας που παρακολουθούν όλοι τα τελευταία χρόνια...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης