Εκδίκηση με ανατροπή η Γουλβς!

Η κακή Γουλβς του πρώτου ημιχρόνου έδωσε τη θέση της σε μια αποφασισμένη ομάδα από πλευράς «λύκων» στο δεύτερο μέρος του αγώνα στο St.Mary's και το σύνολο του Νούνο Σάντο έφτασε με ανατροπή στο 2-1 επί της Σαουθάμπτον, παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο!  



Εκδίκηση με ανατροπή η Γουλβς!

Η Σαουθάμπτον είχε στόχο να βαδίσει στα βήματα που είχε κάνει και μεσοβδόμαδα στο ματς του Κυπέλλου και ο Ντάνι Ινγκς ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του να επανέλθει στις νίκες στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αρνητικά αποτελέσματα.

Λίγο αφότου ο Ρέντμοντ με ωραίο δεξί φαλτσαριστό σουτ απείλησε την εσία του Ρουί Πατρίσιο, ήρθε ο Ινγκς με το σουτ στην κίνηση από την εκπληκτική σέντρα του Άρμστρονγκ να γράψει το 1-0 για τους «άγιους» που είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι.

Αυτό, σε ό,τι αφορούσε το πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα πάνω – κάτω! Οι «λύκοι»... έβγαλαν δόντια και έφεραν τούμπα το παιχνίδι!

Στο 52' ο Ρούμπεν Νέβες με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε χέρι που έκανε ο Ρέντμοντ ισοφάρισε, για να έρθει το τρομερό σλάλομ και το σουτ στην κλειστή γωνία από τον Πέδρο Νέτο στο 66' για το 2-1 και την ολική επαναφορά!

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο FA Cup η Γουλβς αντέδρασε και πήρε αυτό που ήθελε με ανατροπή, με τους «αγίους» να συνεχίζουν να είναι η ομάδα που από την έναρξη της περασμένης σεζόν έχει χάσει περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη στην κατηγορία σε τέσσερα ματς που έχει προηγηθεί κόντρα στο σύνολο του Νούνο Σάντο! 

Κώστας Ζάλιαρης