Η Βίλα καλοβλέπει τις ευρωπαϊκές θέσεις!

Με το γκολ του Όλι Γουότκινς στα 74 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, η Άστον Βίλα πήρε μεγάλη νίκη με το τελικό 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ και έκανε το double θετικών αποτελεσμάτων απέναντι στους «κανονιέρηδες» στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του '90! 



Η Βίλα καλοβλέπει τις ευρωπαϊκές θέσεις!

Μετά την επιβλητική τριάρα στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβρη, η Άστον Βίλα κατάφερε να αιφνιδιάσει την Άρσεναλ το μεσημέρι του Σαββάτου, να σκοράρει στα 74 δευτερόλεπτα με τον Όλι Γουότκινς και να πάρει τη μεγάλη νίκη απέναντι στους «κανονιέρηδες». 

Παρά το γεγονός πως το γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε τόσο νωρίς, η ομάδα του Αρτέτα απέτυχε ν' αντιδράσει και να βρει απάντηση κι έτσι υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το 2-1 από την Γουλβς μεσοβδόμαδα. 

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στα καρέ της Βίλα, πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ, δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά, ενώ στο πρώτο μέρος απομάκρυνε εντυπωσιακά μια εκτέλεση φάουλ του Τζάκα. 

Το γκολ με το οποίο οι «χωριάτες» πήραν το σπουδαίο «τρίποντο» και προσωρινά ανέβηκαν στην 8η θέση ήρθε από τον Γουότκινς που πήρε το γύρισμα του Τραορέ έπειτα από κάκιστο πούλημα της μπάλας από τον Σοάρες κοντά στα καρέ της Άρσεναλ. 

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των Σμιθ και Τέρι έφτασε προσωρινά στην 8η θέση, πάνω από την Τότεναμ και φυσικά πάνω από την Άρσεναλ, έχοντας απόσταση μόλις τριών βαθμών από τις ευρωπαϊκές θέσεις! 

Κώστας Ζάλιαρης