Ράσφορντ: «Έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε πέναλτι με τον Μουρίνιο»!

Στο περιθώριο της βράβευσής του για την κοινωνική του προσφορά από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών, ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε και στον τρόπο που στο παρελθόν ο Ζοσέ Μουρίνιο του είχε μιλήσει για να τον κάνει να παίρνει περισσότερα πέναλτι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 



Ράσφορντ: «Έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε πέναλτι με τον Μουρίνιο»!

Ο Άγγλος επιθετικός με όλη την δράση του για το καλό των παιδιών και των οικογενειών που δυσκολεύονται στο θέμα της παροχής φαγητού τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά μένουν στο σπίτι, βραβεύθηκε για την προσφορά του από την FWA. 

Φυσικά δεν τον ενδιαφέρει τέτοιου είδους αναγνώριση, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά για την οποία μάλιστα εξέφρασε και νέα παράπονα προς την Κυβέρνηση έπειτα από τις απαράδεκτες εικόνες των τροφίμων που έλαβαν οι οικογένειες για τα παιδιά των σχολείων. 

Μιλώντας για τα πέναλτι που έχει πάρει φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να έχει αναλάβει μόλις μια φορά να εκτελέσει από την άσπρη βούλα λόγω και της παρουσίας του Μπρούνο Φερνάντες, ο Ράσφορντ ανέφερε: 

«Θυμάμαι εποχή που σκεφτόμουν ότι κάθε φορά που ερχόταν κάποιος να με μαρκάρει ή να μου κάνει τάκλιν, προσπαθούσα να βρω τρόπο να τον περάσω ή να το αποφύγω και έτσι δεν παίρναμε πέναλτι που έπρεπε να μας έχει δώσει ο διαιτητής.

Ο Μουρίνιο με είχε πλησιάσει και μου είπε "αν δεν είσαι εύστροφος εκείνη τη στιγμή, δεν θα πάρεις πέναλτι ποτέ...". Και κάπως έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε περισσότερα πέναλτι ως ομάδα... Ήταν κάτι που μας βελτίωσε και έπρεπε να το μάθουμε». 

Κώστας Ζάλιαρης