Πρέμιερ Λιγκ: «Ουδέποτε συζητήθηκε διακοπή και δεν πρόκειται να γίνει»

Ξεκάθαρη η Πρέμιερ Λιγκ για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από την Τρίτη λόγω του κορονοϊού και των κρουσμάτων στις ομάδες, συνεχίζεται κανονικά η Λίγκα δίχως οποιαδήποτε κουβέντα για προσωρινή διακοπή εξαιτίας της κατάστασης.  



Πρέμιερ Λιγκ: «Ουδέποτε συζητήθηκε διακοπή και δεν πρόκειται να γίνει»

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης όπου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα, να αποφασίσει προσωρινή παύση της σεζόν.

Παρά και τους νέους περιορισμούς κατά τους οποίους κλείνουν ξανά όλα τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ εξαιτίας των επιδημιολογικών δεδομένων, η Πρέμιερ Λιγκ τόνισε ότι: «Δεν συζητήθηκε ποτέ η παύση της σεζόν και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Η Λίγκα συνεχίζει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα πρωτόκολλα υγείας για τον Covid-19 και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί».

Υπενθυμίζεται πως την Δευτέρα αναβλήθηκε το ματς της Έβερτον με την Σίτι λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στους «πολίτες» και το μεσημέρι της Τετάρτης αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Φούλαμ για τον ίδιο λόγο αναφορικά με τους «cottagers».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης