Μένει μακριά από την κορυφή η Τότεναμ (vids)

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι η Τότεναμ μένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και βλέπει την διαφορά της από την κορυφή και την Λίβερπουλ να βρίσκεται στους 6 βαθμούς. Τιμωρία για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο 86' με το τελικό 1-1 απέναντι στην Γουλβς, είχαν ανοίξει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό τα «σπιρούνια» στο «Μολινό».  



Μένει μακριά από την κορυφή η Τότεναμ (vids)

Στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο ήταν παρών – έστω και από μπουθ αφού δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί – ο Ραούλ Χιμένες για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο κεφάλι, η Τότεναμ αιφνιδίασε απόλυτα την Γουλβς. Μόλις στα 57 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Ντομπελέ με πολύ δυνατό σουτ από απόσταση άνοιξε το σκορ προκαλώντας... γέλια στον Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε στην παρουσία του στην 11άδα! Η Τότεναμ που ήθελε διακαώς την επιστροφή της στις νίκες απέδωσε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, αν και η Γουλβς έστελνε συνεχώς μηνύματα πως δεν θα άφηνε το παιχνίδι τόσο εύκολα και πως τα «σπιρούνια» έπρεπε συνεχώς να είναι προσεκτικά στα μετόπισθεν στις στιγμές που οι παίκτες του Νούνο Σάντο πλησίαζαν την περιοχή του Γιορίς.

Οι Πέδρο Νέτο και Φάμπιο Σίλβα ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να δείξουν στον Γάλλο πορτιέρε της Τότεναμ ότι θα είχε δουλειά και πως δεν θα έπρεπε ανά πάσα στιγμή να είναι σε εγρήγορση, με τους «λύκους» να παραμένουν μέσα στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ του Ντομπελέ ήταν μόλις το τέταρτο για φέτος για την Τότεναμ στο οποίο δεν είχαν συμμετοχή οι Σον και Κέιν! Ο Μουρίνιο έβγαλε τον Ντομπελέ και πέρασε τον Σισοκό για να ελέγξει λίγο καλύτερα και το αμυντικό κομμάτι στον άξονα, ενώ θέλησε να προσθέσει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση με τον Μπεργκβάιν έναντι του Ρεγκιλόν. Άλλωστε, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση του ματς, η γρήγορη επίθεση μπορούσε να βοηθήσει πολύ τους φιλοξενούμενους. Τελικά η Γουλβς βρήκε το γκολ που έψαχνε και το έκανε από στατική φάση. Στο 86' από εκτέλεση κόρνερ, ο Σάις νίκησε στον αέρα και κατάφερε με κεφαλιά να γράψει το τελικό 1-1 στο «Μολινό»!

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης