Τριάρα της Σαουθάμπτον στην... τελειωμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Με άνεση πέτυχε τρία γκολ η Σαουθάμπτον στο St. Mary's το μεσημέρι της Κυριακής για την 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό το 3-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε τις «λεπίδες» να ισοφαρίσουν το αρνητικό ρεκόρ 12 αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα! Στην τετράδα θα κλείσει τη μέρα το σύνολο του Χάσενχουτλ ό,τι κι αν κάνει η Λέστερ κόντρα στην Μπράιτον.  



Τριάρα της Σαουθάμπτον στην... τελειωμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει τεράστιο πρόβλημα και δείχνει ανήμπορη να διορθώσει τα πράγματα για να κάνει μια νέα εκκίνηση σε κάθε αγωνιστική που περνάει στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κρις Γουάιλντερ όσο κι αν συζητήαει με τους συνεργάτες του, βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να μένουν μέχρι και με 20% κατοχή μπάλας, όπως συνέβη στο ματς με την Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» έπιασαν από τον λαιμό τις «λεπίδες», τις στρίμωξαν στα σχοινιά και κατάφεραν να βρουν το γκολ σε φάση που η άμυνα των φιλοξενούμενων στο St. Mary's θύμισε ερασιτεχνική ομάδα. Με τη μπάλα να μην απομακρύνεται και να επιτρέπεται η παραμονή της κοντά στα καρέ από εκτέλεση φάουλ, ο Τσε Άνταμς από το πρώτο δοκάρι με έξυπνο και δύσκολο πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν ν' ανοιχτούν, να βγάλουν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο μετά το ημίχρονο, να δείξουν ότι έπρεπε τουλάχιστον να παλέψουν κι ας ηττηθούν, όμως, ήταν όλα παροδικά και μάταια για τις «λεπίδες». Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρήκε χώρους να τρέξει στην επίθεση και στο 62ο λεπτό βρήκε και το δεύτερο γκολ με το οποίο τελείωσε το ματς. Ο Ντάνι Ινγκς που όσο κι αν το ήθελε εκείνος δεν σκόραρε, έδωσε στον Άρμστρονγκ που βρισκόταν στο ύψος της περιοχής σε κεντρικό σημείο, εκείνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ για το 2-0. Το γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήρθε στο 83' από το ωραίο πλασέ του Ρέντμοντ που είχε περάσει στο ματς στο 80' στη θέση του Γουόλκοτ!

Επιβεβαιώθηκε με αυτό τον τρόπο το σερί των 12 αγωνιστικών στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δίχως νίκη για το σύνολο του Γουάιλντερ, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ του κορυφαίου πρωταθλήματος...

Κώστας Ζάλιαρης