Βαϊνάλντουμ: «Ο Φαν Ντάικ μου είχε ζητήσει γκολ»! (vid)

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έχοντας δώσει όρκο στον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ να του αφιερώνει κάθε φορά τα γκολ που πετυχαίνει, είχε κι έναν ιδιαίτερο λόγο για να βρει δίχτυα απέναντι στην Γουλβς το βράδυ της Κυριακής στο «Άνφιλντ».  



Βαϊνάλντουμ: «Ο Φαν Ντάικ μου είχε ζητήσει γκολ»! (vid)

Ο Ολλανδός μέσος που ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο αλλά αποδεικνύει συνεχώς πόσο σημαντικός είναι για τους «κόκκινους» και πόσο πλήρης χαφ έχει καταφέρει να γίνει από τη μέρα που μετακινήθηκε στο λιμάνι, πέτυχε το δεύτερο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του Κλοπ κόντρα στους «λύκους».

Ο κολλητός του, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, ήταν παρών αφού ήθελε να σταθεί δίπλα στους συμπαίκτες του στο πρώτο παιχνίδι με κόσμο στο γήπεδο της ομάδας μετά από εννέα μήνες και προφανώς μόλις ο «Τζίνι» σκόραρε, έτρεξε και το αφιέρωσε σ' εκείνον.

Όπως δήλωσε: «Του έχω πει ότι θα του αφιερώνω κάθε γκολ που θα πετυχαίνει γιατί λείπει σε όλους μας ο Βερτζ τώρα που είναι τραυματίας. Μου είχε πει στ' αποδυτήρια λίγο πριν το παιχνίδι “θέλω κάτι ιδιαίτερο σήμερα, θέλω γκολ” και του απάντησα “το 'χω, κανένα πρόβλημα”»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης