Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Πεπ!

Ο Γκουαρδιόλα έδωσε τα χέρια με τα αφεντικά της Μάντσεστερ Σίτι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο και να συνεχίσει στους «πολίτες» την προσπάθεια κυριαρχίας στην Αγγλία και της ευρωπαϊκής υπέρβασης μέχρι και το 2023, όπως ανακοινώθηκε επίσημα!   



Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Πεπ!

Ο Καταλανός που πέρα από την πρώτη του... αναγνωριστική και μετριότατη αγωνιστική περίοδο στο Νησί σάρωσε όλους τους τίτλους για δυο χρόνια προτού η Λίβερπουλ επιστρέψει στην κορυφή μετά από 30 έτη, έδειξε πως θέλει και είναι έτοιμος να συνεχίσει το έργο του στο Μάντσεστερ.

Όπως αποκάλυψε αρχικά η Daily Mail για να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, επήλθε συμφωνία με τη Σίτι για να συνεχίσουν μαζί τον δρόμο τους και μέχρι και το 2023, σε μια «σχέση» που δεν αποκλείεται να πείσει και τον Λιονέλ Μέσι να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φορέσει την γαλάζια φανέλα κάποια στιγμή!

«Το νέο συμβόλαιο είναι μια φυσιολογική συνέχεια σε ένα ταξίδι που συνεχώς εξελίσσεται. Είναι αποτέλεσμα κοινής εμπιστοσύνης και σεβασμού ανάμεσα στον προπονητή και το κλαμπ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μας» ανέφερε ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.

«Αυτή η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει ένας προπονητής για να δουλέψει. Εδώ έχω όλα όσα θέλω και χρειάζομαι για να κάνω σωστά το έργο μου και χαίρομαι που με πιστεύουν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και η διοίκηση» ανέφερε από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης