Μουρίνιο: «Λογικό να μη με αναφέρει ο Βενγκέρ στο βιβλίο αφού... δεν με νίκησε ποτέ»! (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε... πληρωμένη απάντηση στην ερώτηση που δέχθηκε για την παντελή απουσία του ονόματός του από το βιβλίο που κυκλοφόρησε ο Αρσέν Βενγκέρ! «Υποτίθεται πως ένα βιβλίο πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι υπερήφανος, οπότε... λογικό είναι, το καταλαβαίνω» σχολίασε! 



Μουρίνιο: «Λογικό να μη με αναφέρει ο Βενγκέρ στο βιβλίο αφού... δεν με νίκησε ποτέ»! (vid)

Ο Πορτογάλος νυν κόουτς της Τότεναμ δεν ήταν ποτέ ήρεμος κάθε φορά που αντιμετώπιζε την Άρσεναλ του Αλσατού κόουτς, όσο βρίσκονταν αμφότεροι στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και το 2018, όταν ο Βενγκέρ αποφάσισε ν' αποχωρήσει από την Άρσεναλ. 

Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε ο επί 22 έτη θρυλικός πρώην προπονητής των «κανονιέρηδων», δεν αναφέρει πουθενά τον Ζοσέ Μουρίνιο και το μεσημέρι της Παρασκευής ρωτήθηκε επί τούτου ο τεχνικός της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. 

Η απάντησή του; Απολαυστική...

«Και πως να με αναφέρει αφού... δεν με νίκησε ποτέ στο γήπεδο; Δεν μπορείς να κάνεις ένα κεφάλαιο με 12 ή 14 παιχνίδια στα οποία δεν νίκησες ποτέ. Υποτίθεται ένα βιβλίο σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και να είσαι περήφανος, οπότε αντιλαμβάνομαι την κατάσταση πολύ καλά...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης