Η πρώτη φορά του Τζέραρντ με το περιβραχιόνιο στη Λίβερπουλ!

Πριν από 17 ολόκληρα χρόνια, ο μεγάλος Στίβεν Τζέραρντ αισθάνθηκε το μπράτσο του βαρύ από ευθύνες αλλά και... τιμή, φορώντας για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αγαπημένη του Λίβερπουλ! 



Η πρώτη φορά του Τζέραρντ με το περιβραχιόνιο στη Λίβερπουλ!

Ο θρυλικός Stevie G, νυν προπονητής της Ρέιντζερς αλλά αιώνιος οπαδός των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ και εμβληματική μορφή στην ιστορία του κλαμπ του λιμανιού, την 15η Οκτωβρίου του 2003 φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο μαζί με την κόκκινη φανέλα. 

Αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά του όνειρα εκπληρώθηκε εκείνη τη στιγμή για τον άνθρωπο που με τη Λίβερπουλ πανηγύρισε το Champions League του 2005, το Κύπελλο UEFA του 2001, δυο Κύπελλα Αγγλίας, δυο Super Cup Ευρώπης, τρία Λιγκ Καπ, δυο Community Shield, όμως δεν κατάφερε ποτέ να πάρει πρωτάθλημα. 

Βλέποντας τον Κλοπ και τους παίκτες του να επιστρέφουν στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου το 2020, ο Τζέραρντ έγινε ευτυχισμένος την εποχή της πανδημίας και η ημερονηία της 16ης του Οκτώβρη θα του θυμίζει για πάντα την ιστορική μέρα που έζησε εκείνος πριν από 17 χρόνια, σε ματς του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας...

Κώστας Ζάλιαρης