Βέρνερ και Χάβερτς είναι αχώριστοι και... άπιαστοι!

Σκόραραν, μοίρασαν ασίστ, έδειξαν ότι βρίσκονται με κλειστά μάτια στην εθνική Γερμανίας και ο Φρανκ Λάμπαρντ χαμογελάει πλατιά με την επιλογή που έκανε ν' αποκτήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τους Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτς. 



Βέρνερ και Χάβερτς είναι αχώριστοι και... άπιαστοι!

Τα δύο «πάντσερ», το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους απέναντι στην Ελβετία ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για το σύνολο του Γιοακίμ Λεβ. 

Ο 21χρονος νυν μεσοεπιθετικός των «μπλε» έφτιαξε πρώτα το γκολ του Βέρνερ στο 28ο λεπτό, για να στείλει κι εκείνος τη μπάλα στα δίχτυα στο 55', ενώ στο 60' ο διεθνής στράικερ της Τσέλσι ήταν εκείνος που «σέρβιρε» για τον Γκνάμπρι που έγραψε το τελικό 3-3 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του Nations League. 

Οι Βέρνερ και Χάβερτς συνεχίζουν να παρουσιάζονται σε τρομερή κατάσταση και αυτή τη συνεργασία θέλει να βγάλει στο γήπεδο της Τσέλσι στο Λονδίνο ο Φρανκ Λάμπαρντ. 

Οι δύο νεοαποκτηθέντες των «μπλε», πολύ σύντομα θα έχουν τη βοήθεια και του Χακίμ Ζίγιεχ για να μπορούν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να σκεφτεί πως έπιασαν τόπο και με το παραπάνω τα λεφτά του...

Κώστας Ζάλιαρης