Σύνθημα νίκης από Ράμσεϊ

Το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν θέλουν να πανηγυρίσουν οι ποδοσφαιριστές της ¶ρσεναλ στο προσεχές ματς πρωταθλήματος με τη Σουόνσι στο «Έμιρεϊτς» και ο ¶αρον Ράμσεϊ έδωσε το σύνθημα νίκης βρίσκοντας την κατάλληλη ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα!



Σύνθημα νίκης από Ράμσεϊ

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ήταν το καλύτερο… «γιατρικό» για τους «κανονιέρηδες» που προέρχονται από την πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας τους, με το βαρύ 8-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά στις τελευταίες μέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου και έχοντας βρει το χρόνο για ανασύνταξη, ευελπιστεί στην κατάκτηση των τριών βαθμών στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «swans».

Ο ¶αρον Ράμσεϊ, έκανε λόγο για… νέα αρχή στο παιχνίδι με τη Σουόνσι και υποστήριξε ότι έχει έρθει η στιγμή για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. «Ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη. Σκεφτόμαστε θετικά και θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα είναι ποιοτικοί και αυτή από τη μεριά τους έχουν πολλά να προσφέρουν» είπε ο Ουαλός μέσος.