Φέργκιουσον: «Στην κορυφή ο Ντε Χέα»

Σιγουριά και αισιοδοξία για το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποπνέει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» τοποθετήθηκε αναφορικά με τα λάθη που έχει κάνει ο Ισπανός πορτιέρο και την αρνητική κριτική που του έχει ασκηθεί, τονίζοντας πως θα εμφανίσει σύντομη και αισθητή βελτίωση.



Φέργκιουσον: «Στην κορυφή ο Ντε Χέα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Αγγλίας έχει… πέσει σε «γκέλες» στα πρώτα του παιχνίδια με την ομάδα του Μάντσεστερ και παρά το νεαρό της ηλικίας του, το επίπεδο είναι τόσο υψηλό που τα λάθη τυγχάνουν σοβαρής και αρνητικής κριτικής. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ντε Χέα και υποστήριξε ότι ο 20χρονος τερματοφύλακας, μόλις προσαρμοστεί πλήρως στα αγγλικά δεδομένα, θα είναι ανίκητος κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ.

«Στα πρώτα παιχνίδια έκανε μερικά λάθη που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε κι εμείς. Ήταν παράδοξο, αφού στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν εκπληκτικός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποδοσφαιρική του ποιότητα. Γνωρίζουμε τις ικανότητές του και μέσα από τη δουλειά θέλουμε να τον φτάσουμε στον κορυφή. Μόλις αποκομίσει εμπειρίες και προσαρμοστεί στα δεδομένα της Αγγλίας, θα εμφανιστεί καλύτερος» ήταν τα λόγια του Σκοτσέζου τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων».