Η Γουέστ Χαμ «πάτησε» κορονοϊό και Γουλβς!

Μπορεί ο Μόγιες να μη βρίσκεται στον πάγκο έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, μπορεί τις τελευταίες μέρες να επικράτησε μια σύγχυση με τα κρούσματα, όμως, η Γουέστ Χαμ «πάτησε» και τον Covid-19 και τη Γουλβς φτάνοντας στο 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τους Λονδρέζους...  



Η Γουέστ Χαμ «πάτησε» κορονοϊό και Γουλβς!

Στο 17ο λεπτό κι έπειτα από την γρήγορη εκτέλεση ενός φάουλ στη μεσαία γραμμή, ο Μπόουεν έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά και με ένα αριστοτεχνικό φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0! Ο σκόρερ της Γουέστ Χαμ πέτυχε το πρώτο του γκολ έπειτα από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν είχε κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του συλλόγου στο πρωτάθλημα και είχε ανοίξει λογαριασμό.

Ο ίδιος παίκτης στο 57ο λεπτό έπειτα από δοκάρι του Πάμπλο Φορνάλς πήρε το «ριμπάουντ» για να κάνει και το 2-0 για το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ, στο 66' ο Σούτσεκ με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι και τη μπάλα να χτυπάει και στον Ραούλ Χιμένες έγινε το 3-0 για τον σύλλογο του Λονδίνου που... κατατρόπωσε τους «λύκους».

Στις καθυστερήσεις, από σέντρα του Μαζουακού, ο Αλέ - που είχε μπει στο ματς στο 88' - με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0! 

Κώστας Ζάλιαρης