Το σόου του Χάβερτς με την Μπάρνσλεϊ (vid)

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Κάι Χάβερτς πέτυχε χατ-τρικ, το έκανε μόλις στο τρίτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Τσέλσι και πρωταγωνίστησε στο τελικό 6-0 επί της Μπάρνσλεϊ για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ. 



Το σόου του Χάβερτς με την Μπάρνσλεϊ (vid)

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που κόστισε συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε» μαζί με τα μπόνους, κατάφερε σε 66 λεπτά συμμετοχής να πετύχει τρία γκολ, εκ των οποίων τα δύο από ασίστ του Τάμι Άμπραχαμ και το ένα από μπαλιά του Μάουντ την οποία ο υψηλόσωμος φορ της Τσέλσι άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του για να καταλήξει στον Χάβερτς. 

Το εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Τσέλσι είχε και μια ασίστ στο παιχνίδι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να μένει απόλυτα ευχαριστημένος, λέγοντας: 

«Είμαι τρομερά ικανοποιημένος με τον Χάβερτς, έκανε τα πάντα από αυτά που ήθελα να δω από εκείνον στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι είναι παίκτης που δεν έχει κάνει και προετοιμασία... Ήταν μια καλή ευκαιρία και για εκείνον ώστε να δει τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και πως να κινούμαστε όταν δεν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Έκανε το τάκλιν για να πάρουμε την κατοχή στο γκολ του Μπάρκλεϊ και γενικότερα είχε ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να έχει κι άλλες τέτοιες θετικές βραδιές με την ομάδα». 

Δείτε τα κατορθώματα του Χάβερτς με τη μπλε φανέλα από το ματς του Carabao Cup: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης