Συγκίνησε ο Τιάγκο: «Η πιο δύσκολη απόφαση, θα είναι για πάντα σπίτι μου η Μπάγερν»

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα με ένα λιτό αλλά γεμάτο ουσία και τρομερές αναφορές, μήνυμά του, αποχαιρέτησε την Μπάγερν Μονάχου προτού ταξιδέψει για το Μέρσεϊσαϊντ και ανακοινωθεί από τη Λίβερπουλ. «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου, φεύγω γιατί θέλω νέες προκλήσεις, έμαθα να αγαπάω στο Μόναχο, θα είναι για πάντα το σπίτι μου η Μπάγερν» ανέφερε.   



Συγκίνησε ο Τιάγκο: «Η πιο δύσκολη απόφαση, θα είναι για πάντα σπίτι μου η Μπάγερν»
Αναλυτικά το μήνυμά του: 
 
«Ναι, ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Επέλεξα να κλείσω το κεφάλαιο αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Αυτού του κλαμπ στο οποίο μεγάλωσα και εξελίχθηκα ως παίκτης τα τελευταία εφτά χρόνια.
 
Επιτυχίες, νίκες, στιγμές χαράς και κάποιες άλλες δύσκολες στιγμές. Όμως, είμαι περισσότερο υπερήφανος για την επιλογή που έκανα να έρθω στο Μόναχο, όντας τότε ένας νεαρός με πολλά όνειρα και φεύγοντας τώρα γεμάτος απ' όσα έζησα με αυτή την ομάδα με ιστορία, φιλοσοφία, κουλτούρα... Εδώ έμαθα να αγαπάω και να σέβομαι την παράδοση και τώρα λέω αντίο αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ. "Mia san Mia". 
 
Εγώ και η οικογένειά μου ζήσαμε απίστευτες στιγμές μαζί με την οικογένεια της Μπάγερν που μου φέρθηκε άψογα και με αγάπησε για κάθε δευτερόλεπτο που ήμουν εδώ. Η απόφασή μου έχει  να κάνει καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια. Ως ποδοσφαιριστής θέλω νέες προκλήσεις και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι.
 
Η Μπάγερν θα είναι για πάντα το σπίτι μου.
 
Αιώνια ευγνώμων σε σένα, Μπάγερν...». 
 
 
 
 
 
Κώστας Ζάλιαρης