Τίτλοι, δικαίωση και μεταγραφή για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες... (pics & vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες από το μεσημέρι της Τετάρτης είναι κι επίσημα παίκτης της Άστον Βίλα, αποχωρώντας έπειτα από μια δεκαετία από την Άρσεναλ. Πέρασε πολλά, απογοητεύτηκε, πείσμωσε, δούλεψε, κατάφερε να βρει θέση στην 11άδα στο φινάλε της περασμένης σεζόν, πήρε δυο τίτλους, δικαιώθηκε και τώρα ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!  



Τίτλοι, δικαίωση και μεταγραφή για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες... (pics & vid)

Ο Μαρτίνες είναι από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο εσωτερικό της Άρσεναλ, η οποία τον αποχαιρέτησε γράφοντας «μια φορά κανονιέρης, για πάντα κανονιέρης».

Πέρασε από αρκετές δοκιμασίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Λονδρέζους, παραχωρήθηκε αρκετές φορές δανεικός μη καταφέρνοντας να πείσει για τις ικανότητές του, όμως δεν τα παρατούσε.

Το 2020 και παρά την πανδημία και τον τεράστιο αντίκτυπο, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βρήκε ευκαιρίες... από την χαραμάδα και αισθάνθηκε την απόλυτη προσωπική δικαίωση. Με τον τραυματισμό του Λένο, έγινε εκείνος ο βασικός πορτιέρε κι έτσι κατάφερε να γράψει ιστορία κατακτώντας και το Κύπελλο Αγγλίας και το Community Shield.

Πλέον, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και ανήκει και επίσημα στην Άστον Βίλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχοντας κοστίσει 20 εκατομμύρια λίρες!

 

❤️ Once a Gunner... Good luck on your new adventure, Emiliano Martínez ✊

Δημοσιεύτηκε από Arsenal στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης