Πρώτη ήττα του Μουρίνιο σε πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ!

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και για τον Ζοσέ Μουρίνιο το κακό αποτέλεσμα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Αγγλία ήρθε εν έτει 2020, έπειτα από ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι κι από μια ακόμα πιο περίεργη αγωνιστική περίοδο που είχε αναβληθεί λόγω του κορονοϊού. 



Πρώτη ήττα του Μουρίνιο σε πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ!

Τα «σπιρούνια» ηττήθηκαν 1-0 από την Έβερτον στο Λονδίνο το απόγευμα της Κυριακής, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς, να επιβάλλεται έναντι των γηπεδούχων, να πετυχαίνει το γκολ με την τρομερή κεφαλιά του Κάλβερτ - Λιούιν και να φεύγει από την έδρα της Τότεναμ με τους τρεις βαθμούς. 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ποτέ άλλοτε δεν είχε υποστεί ήττα στην πρώτη αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος είτε με την Τσέλσι σε δυο θητείες, είτε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Πιο χαρακτηριστικά, είχε 9 νίκες και 1 ισοπαλία, μέχρι να έρθει η 1η του ήττα σε πρεμιέρα, το απόγευμα της 13ης Αυγούστου του 2020. «Δεν μου άρεσε η ομάδα μου, δεν είχε τη σωστή φιλοσοφία μπαίνοντας στο γήπεδο, δεν είχε αποφασιστικότητα και θέληση για τη νίκη και χαίρομαι πολύ που δεν υπήρχαν οι κάμερες της Amazon στ' αποδυτήρια...» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά»...

Κώστας Ζάλιαρης