Αποχαιρέτησε τη Λίβερπουλ και… ολοταχώς για Μπράιτον ο Λαλάνα!

Το συγκινητικό «αντίο» του ¶νταμ Λαλάνα στη Λίβερπουλ σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό. Γερά στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε τις τελευταίες ώρες η Μπράιτον!  



Αποχαιρέτησε τη Λίβερπουλ και… ολοταχώς για Μπράιτον ο Λαλάνα!

Ο ¶γγλος άσος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram ότι, έπειτα από 6 χρόνια στους «κόκκινους», πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει νέα ομάδα.

Τα λόγια του συγκίνησαν και έκανε τους πάντες να σκεφτούν… τι θα μπορούσε να είχε πετύχει εάν δεν τον πρόδιδαν οι συχνοί, σοβαροί τραυματισμοί. Ο Λαλάνα αποχωρεί ως πρωταθλητής Αγγλίας και με 178 συμμετοχές, 22 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την κόκκινη φανέλα.

Το μήνυμά του:

«Τίποτα εκτός από αγάπη και εκτίμηση για τα τελευταία 6 χρόνια. 

Ευχαριστώ τον Μπρένταν Ρότζερς, θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μου έδωσε το προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον σύλλογο. 

Τον Γιούργκεν Κλοπ, έναν ακόμα καλύτερο άνθρωπο από προπονητή ποδοσφαίρου. 

Τον Τζόρνταν Χέντερσον, τον καλύτερο μου φίλο. Κανείς δεν αξίζει την επιτυχία περισσότερο από αυτόν τον τύπο. Ήταν τα πάντα για μένα να βρίσκομαι δίπλα του σε όλα όσα πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο Λαλάνα.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπράιτον έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησής του. Σύντομα θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και θα επιδιώξει να ματσάρει την πρόταση της Λέστερ, που επίσης ενδιαφέρεται – έπειτα από εισήγηση του Μπρένταν Ρότζερς- να τον κάνει δικό της.