Λίβερπουλ-Τσέλσι 3-1 (Ημίχρονο)

Με σκορ 3-1 προηγείται η Λίβερπουλ της Τσέλσι μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Κεϊτά (23’), Αλεξάντερ-Άρνολντ (38’) και Βαϊνάλντουμ (43') τα γκολ των «reds», μείωσε για τους «μπλε» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζιρού.



Λίβερπουλ-Τσέλσι 3-1 (Ημίχρονο)

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να εκδηλώνουν τις πρώτες… υποψίες φάσεων. Η πρώτη καταγράφηκε στο 8ο λεπτό, με τον Μάουντ να αστοχεί με το κεφάλι ύστερα από σέντρα του Τζέιμς, ο οποίος δοκίμασε το δεξί του πόδι στο 16ο λεπτό αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 23’ ήρθε ωστόσο η ώρα των γηπεδούχων να… περάσουν μπροστά, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με άπιαστο μακρινό σουτ του Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος προηγουμένως έκλεψε την μπάλα από τον Γουίλιαν με τη βοήθεια του Βαϊνάλντουμ.

To 2-0 σημείωσε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 38ο λεπτό ο Αλεξάντερ-Άρνολντ ενώ το τρίτο τέρμα των Μέρσεϊσαϊντερς πέτυχε στο 43’ ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος «πυροβόλησε» τον Κέπα με σουτ εντός περιοχής, αφού οι Ζιρού-Ζορζίνιο δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σωστά την μπάλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζιρού βρήκε δίχτυα, σημειώνοντας το 3-1 με κοντινή προβολή, εκμεταλλευόμενος το «ριμπαόυντ» από την απόκρουση του Άλισον σε σουτ του Γουίλιαν.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον- Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον- Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Κεϊτά- Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Τσέλσι (3-4-2-1): Κέπα- Ζουμά, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα- Τζέιμς, Αλόνσο, Κόβασιτς, Ζορζίνιο- Γουίλιαν, Μάουντ- Ζιρού

Γιάννης Τζιουμακλής